Our Recent Posts

Archive

Tags

Nytt i ChristianiaTrader: CFD-opsjoner på 15 aksjeindekser

Gjennom Christiania Trader er CFD-opsjoner nå tilgjengelig på 15 av verdens største aksjeindekser.

CFD-opsjoner er en rimelig og tilgjengelig måte å handle indeksopsjoner til en brøkdel av størrelsen på indekskontrakten. CFD-opsjoner tilbyr alle fordelene med enkel handel som CFDer er kjent for.

Med CFD-opsjoner kan du ta en long-posisjon ved å kjøpe en call eller en short-posisjon ved å kjøpe en put. CFD-opsjonene kan også benyttes for å hedge en eksisterende portefølje, og lar deg bygge strategier som straddle og strangle.

CFD opsjoner er tilgjengelig på følgende indekser:

Det er ingen spread mark-up, ingen kommisjon og ingen marginkrav ved kjøp at CFD-opsjoner. Du betaler et enkelt up-front premium.

For eksempel har en FTSE indeksopsjon en kontraktsstørrelse på 10 indekspunkter. Det betyr at du kan handle en opsjon som representerer 10 ganger indeksverdien. CFD-opsjoner lar deg handle 1 ganger indeksverdien og tilbyr dermed lavere innstegskostnader og større fleksibilitet på kontraktsstørrelsen.

MERK: Verdien på investeringene dine kan gå ned så vel som opp. Tap kan overskride innskudd på marginprodukter. Komplekse produkter som blant annet CFDer og FX innebærer høy risiko for hurtige tap som følge av gearing. Du må vurdere om du har forståelse for hvordan CFDer, FX og våre andre produkter fungerer og hvorvidt du kan påta deg en høy risiko for tap. 72 prosent av retail investor-kontoer taper penger på handel i CFDer.

#ChristianiaTrader #Produkter #opsjoner #CFDer #finansielleinstrumenter #indekser

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring