Our Recent Posts

Archive

Tags

Populær tradingaksje med tall

Subsea7 er en populær tradingaksje i ChristianiaTrader. Torsdag morgen legger selskapet frem kvartalstall

SUBC:xosl har siden medio 2016 beveget seg i en svakt fallende trend der taket går rundt 127 kroner og gulvet rundt 93 kroner.

Den svake trenden i kursdiagrammet bekreftes av fallende trend i RSI-diagrammet.

Subsea 7 har støtte ved 99.50 kroner og motstand ved 103 og 108 kroner.

Den senere tiden har omsetningsvolum vært høyere på dager med oppgang enn på dager med nedgang. Dette er et styrketegn. På litt lengre sikt er imidlertid volum temmelig nøytralt.

50 dagers glidende snitt ligger ved 112.16, mens 100 dagers snittet ligger ved 115.99 og 200 dagers glidende snitt ligger ved 116.57 kroner.

En slik «stabel» der det korteste snittet er lavest og det lengste er høyest bekrefter den fallende trenden.

Vær imidlertid oppmerksom på at glidende snitt er en treg indikator. Skulle vi se en crossover, vil det være et kjøpssignal.

#energi #aksjer #kvartalstall #oljeservice #norskeaksjer

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring