Our Recent Posts

Archive

Tags

Stø kurs for Avance?

Avance Gas har stått imot børsfallet gjennom oktober. Selskapet legger frem tall før børsstart torsdag.

Avance-kursen har siden medio 2016 beveget seg i en svakt fallende trend der taket går rundt 23.60 kroner og gulvet rundt 17.60 kroner. Den svake trenden i kursdiagrammet bekreftes av fallende trend i RSI-diagrammet.

Fra siste halvdel av september har imidlertid kursen gått inn i en tradingrange i en svakt stigende sekundærtrend. Her går gulvet like over 20 kroner, mens taket ligger rett under 22 kroner.

Avance Gas Holding har støtte ved 20.60 og 20.00 kroner og motstand ved 21.00 og 21.70 kroner.

Den senere tiden har omsetningsvolum vært høyere på dager med oppgang enn på dager med nedgang. Dette er et styrketegn. På litt lengre sikt er imidlertid volum temmelig nøytralt.

50 dagers glidende snitt ligger ved 19.44, mens 100 dagers snittet ligger ved 20.77 og 200 dagers glidende snitt ligger ved 21.11 kroner.

En slik «stabel» der det korteste snittet er lavest og det lengste er høyest bekrefter den fallende trenden. Vær imidlertid oppmerksom på at glidende snitt er en treg indikator.

#kvartalstall #oslobørs #norskeaksjer #aksjer

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring