Our Recent Posts

Archive

Tags

Siste omsetningsdag for tegningsrettene i Kongsberg Gruppen

Mandag er siste dagen tegningsrettene i Kongsberg Gruppen omsettes på Oslo Børs.

I juli ble det kjent at Kongsberg Gruppen kjøper Rolls-Royce Commercial Marine. Oppkjøpet finansieres gjennom en fortrinnsrettsemisjon, der selskapet ønsker å hente inn om lag 5 milliarder kroner.

Aksjeeiere i selskapet per 2. november fikk tildelt én tegningsrett for hver andre aksje eid, og tegningskursen er satt til 83,30 kroner per tilbudsaksje.

Perioden for handel i tegningsrettene som har ticker "KOG T" i fortrinnsrettsemisjonen utløper mandag 19. november kl. 16.30. Mandag er dermed siste sjans å selge rettene for de som eventuelt ikke ønsker å delta i emisjonen.

Tegningsretter som ikke er benyttet til å tegne tilbudsaksjer innen tegningsperioden utløper onsdag 21. november kl. 16:30, eller som ikke er solgt innen børsslutt mandag, vil være uten verdi og bortfaller uten kompensasjon til innehaveren.

Dersom man ønsker å benytte tegningsrettene for å kjøpe tilbudsaksjer kan dette gjøres direkte gjennom VPS.

#emisjon #norskeaksjer #aksjer #vps

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring