To aksjer å følge med på fra start mandag

25 Nov 2018

Mens Tomra ligger nær trendgulv er Wallenius Wilhelmsen nær trendtak. 

 

 

 

Tomra

 

Tomra nærmer seg gulv i en lang stigende trend. Aksjen har falt tilbake 8,37 prosent den seneste uken, og 1,89 prosent siste måneden. Hittil i år er oppgangen i Tomra-aksjen på 60,57 prosent. 

 

Kursen har støtte ved 50 dagers glidende snitt, rett over det stigende trendgulvet. Aksjen ligger i en lang stigende trend, med støtte ved trendgulv, 190-192 og 183 kroner. Kursen har motstand ved 212, 216 og 228 kroner.

 

Den senere tiden har aksjen vist svakhet ved at omsetningsvolum er høyere på dager med nedgang enn på dager med oppgang.

 

Aksjen er inne i porteføljene Christiania Norge og Christiania Norge Aggressiv.

 

Wallenius Wilhelmsen

Wallenius Wilhelmsen tester taket i en fallende trend. Aksjen har falt 49,03 prosent hittil i år og 3,82 prosent den siste uken. 

 

Skulle vi se en reaksjon ned fra trendtak er 28 kroner det nærmeste støttenivået. Kursen har motstand ved 32 og 34.30 kroner. 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Please reload

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.