Our Recent Posts

Archive

Tags

To aksjer å følge med på fra start mandag

Mens Tomra ligger nær trendgulv er Wallenius Wilhelmsen nær trendtak.

Tomra

Tomra nærmer seg gulv i en lang stigende trend. Aksjen har falt tilbake 8,37 prosent den seneste uken, og 1,89 prosent siste måneden. Hittil i år er oppgangen i Tomra-aksjen på 60,57 prosent.

Kursen har støtte ved 50 dagers glidende snitt, rett over det stigende trendgulvet. Aksjen ligger i en lang stigende trend, med støtte ved trendgulv, 190-192 og 183 kroner. Kursen har motstand ved 212, 216 og 228 kroner.

Den senere tiden har aksjen vist svakhet ved at omsetningsvolum er høyere på dager med nedgang enn på dager med oppgang.

Aksjen er inne i porteføljene Christiania Norge og Christiania Norge Aggressiv.

Wallenius Wilhelmsen

Wallenius Wilhelmsen tester taket i en fallende trend. Aksjen har falt 49,03 prosent hittil i år og 3,82 prosent den siste uken.

Skulle vi se en reaksjon ned fra trendtak er 28 kroner det nærmeste støttenivået. Kursen har motstand ved 32 og 34.30 kroner.

#norskeaksjer #aksjer #shipping

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring