Kritiske nivåer for kronekursen

26 Nov 2018

Bryter EURNOK opp herfra kan vi fort se en test av 9.97-nivået.

 

Gjennom det siste året har EURNOK utviklet en svakt fallende sekundærtrend innen den lange stigende hovedtrenden fra 2013. Gulvet i hovedtrenden går ved 9.3150. Taket i den fallende sekundærtrenden ligger ved 9.7670.

​EURNOK tester nå taket i sekundærtrenden. RSI ligger ved overkjøpte nivåer og kan indikere at kursen vil falle noe tilbake.

 

Det ligger støtte ved 9.70, 9.5860, 9.5200, 9.4800 og 9.4200.

Skulle kursen bryte gjennom taket i sekundærtrenden ved 9.7670 og motstand ved 9.7920 er dette kjøpssignaler, og da er det sannsynlig at vi vil se en test av 9.9700-nivået. 

 

Mandag morgen kort før børsstart ligger eurnok på 9.7330

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Please reload

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.