Our Recent Posts

Archive

Tags

Kritiske nivåer for kronekursen

Bryter EURNOK opp herfra kan vi fort se en test av 9.97-nivået.

Gjennom det siste året har EURNOK utviklet en svakt fallende sekundærtrend innen den lange stigende hovedtrenden fra 2013. Gulvet i hovedtrenden går ved 9.3150. Taket i den fallende sekundærtrenden ligger ved 9.7670.

​EURNOK tester nå taket i sekundærtrenden. RSI ligger ved overkjøpte nivåer og kan indikere at kursen vil falle noe tilbake.

Det ligger støtte ved 9.70, 9.5860, 9.5200, 9.4800 og 9.4200.

Skulle kursen bryte gjennom taket i sekundærtrenden ved 9.7670 og motstand ved 9.7920 er dette kjøpssignaler, og da er det sannsynlig at vi vil se en test av 9.9700-nivået.

Mandag morgen kort før børsstart ligger eurnok på 9.7330

#kronekursen #FX #Valuta

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring