Our Recent Posts

Archive

Tags

Lakseaksje og oljeselskap ved trendgulv

Lerøy Seafood Group og RAK Petroleum tester gulv i stigende trender.

Lerøy Seafood Group (LSG:xosl) tester gulvet i en mellomlang hurtig stigende trend. Mandag falt aksjen 1.52 prosent til 71.42 kroner, og endte dermed rett under trendgulvet ved 72.30 kroner.

Skulle Lerøy-aksjen tar fart de nærmeste dagene og re-etablere seg over 73.70-nivået er det en god indikasjon på at trenden holder.

Om kursen derimot fortsetter nedgangen tirsdag, fortrinnsvis på høyt volum, kan det se ut til at aksjen vil innlede en fase med svakere stigningstakt.

Kursen har støtte ved 67.80, 65.20 og 60 kroner, mens 73.70 og 80.00 kroner er tekniske motstandsnivåer.

RSI ligger i en fallende trend, og kan varsle om en mulig vending ned for kursen også.

RAK Petroleum (RAKP:xosl) som eier 40 prosent av aksjene i DNO steg 2.09 prosent til 12.20 kroner mandag etter at det ble kjent at DNO vil by på alle aksjene i Faroe Petroleum.

Kursen i RAK Petroleum vendte dermed opp fra trendgulvet ved 11.50 kroner.

RSI vender også opp etter å såvidt ha vært innom oversolgt terrirorium i løpet av forrige uke.

En etablering over motstand ved 12.30-12.60 vil være positivt. Kursen har også motstand ved 13.20 og ved 14.40 kroner, mens det ligger støtte i området 11.00-11.20, ved 10,40 og ved 10 kroner.

#lakseaksjer #norskeaksjer #energi #olje

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring