Our Recent Posts

Archive

Tags

Christiania TraderPRO: Cutting edge tilgang til de globale markedene

Sammen med vår danske partner Saxo Bank tilbyr vi nå den intuitive og profesjonelle netthandelsløsningen Christiania TraderPro som enkelt lar deg tilpasse arbeidsflaten din på opptil seks skjermer.

- Å bygge en brukervennlig profesjonell handelsplattform for aktive tradere og institusjonelle investorer krever en heftig verktøykasse, men etter mye hamring, fiksing, design og utvikling er TraderPRO nå lansert, sier Christian Hammer som er Head of Platforms hos Christiania Securities’ danske samarbeidspartner Saxo Bank i en kommentar.

Saxo Bank ble grunnlagt i 1992 i København. Allerede på et tidlig stadium så selskapet at det lå store muligheter i å bruke internett og digitale løsninger for å skille seg ut og tilby bedre tjenester, produkter og priser.

Prøv Christiania TraderPRO her

Med lansering av den første nettbaserte handelsplattformen i 1998 ble Saxo Bank et fintech-selskap mer enn et tiår før konseptet ble til. Siden da har kjernen i Saxo vært tradingteknologi og handelsplattformer.

- Med mange finansinstitusjoner som i dag forventer å følge med teknologisk utvikling og kunders økende forventninger til digitale løsninger, er vi stolte av å ha vært i forkant av denne utviklingen i flere tiår, sier Hammer.

Da Christiania Securities som frem til nylig har levert tradisjonelle meglingstjenester begynte å se på digitale løsninger ble det snart klart at et partnerskap med Saxo ga muligheter for å ta det beste fra to verdener:

- Christania Secuties har hatt et rendyrket fokus på teknisk analyse helt siden selskapet ble startet i 1995. Det er det vi er gode på, og det er det vi skal fortsette å være gode på. Gjennom Saxo Bank har vi funnet en partner som leverer suverene handelsløsninger til konkurransedyktige priser. Ved å slå sammen teknisk analyse og en kunnskapsrik norsk helpdesk hos Christiania med handelsplattformene fra Saxo kan vi tilby kundene våre et høykvalitetsprodukt tilpasset en digital verden, sier daglig leder Kristian Berg i Christiania Securities.

Berg påpeker at Christiania TraderPRO er et cutting edge tilbud utviklet for aktive tradere og institusjonelle kunder. Han forventer at den skybaserte plattformen Christiania TraderGO fortsatt vil være førstevalget for de fleste tradere og investorer.

- Christiania Securities er et teknisk tradinghus som skal betjene både daytradere som sitter bak seks skjermer og driver med opsjonsstrategier, og de tradere som driver med aksjer som en bigeskjeft, sier Berg.

Netthandelsplattformene Christiania TraderGO og TraderPRO gir tilgang til mer enn 35.000 finansielle instrumenter fra mer enn 100 globale likviditets- og produktleverandører.

- Da vi valgte samarbeidspartner på nett var produktbredden og de tekniske løsningene blant faktorene som avgjorde at det ble nettopp Saxo og Christiania, sier Berg.

Berg understreker også at det at Saxo Bank er autorisert og regulert av 15 forskjellige globale myndigheter, inkludert det danske Finanstilsynet, britiske FCA, singaporske MAS og australske ASIC, er en positiv og tillitsvekkende faktor.

- Å være solid «innafor» på reguleringsfronten er et must for å forbli i business over tid. Det å ha en trygg og kunnskapsrik partner som oppfyller de mange kravene som stilles til finansforetak har også vært et element for oss, påpeker Berg.

Foruten markedskommentarer og en helpdesk som kjenner handelsplattformene inn og ut tilbyr også Christiania Securities assistanse på aktivaklasser, tradingstrategier og teknisk analyse.

- Det er viktig for oss at netthandelskundene våre ikke opplever at de sitter alene, men at de føler de får assistanse for å lykkes med sine investeringsmål. Derfor er det å være en sparringspartner for kunden noe vi vil fortsette å satse veldig tungt på, sier Berg som hinter om at Christiania rett over nyåret vil komme med flere nye tilbud til nett-traderne.

#ChristianiaTrader #finansielleinstrumenter #Produkter

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring