Our Recent Posts

Archive

Tags

Energiaksje ligger an til et byks?

Ørsted A/S ligger og bryter med taket i en fortsettelsesformasjon.

Ørsted A/S (ORSTED:xcse) ligger nær gulvet i en lang stigende trend. Gjennom november, desember og januar har kursen beveget seg i en rektangelformasjon markert med stiplede linjer. Et brudd opp eller ned fra denne fortsettelsesformasjonen indikerer videre retning.

Tirsdag ettermiddag tester kursen taket i formasjonen ved 464 dkk. Et etablert brudd opp gjennom dette nivået er et kjøpssignal med indikert målkurs på 500 dkk.

Skulle kursen i motsatt fall brute ned gjennom bunnen i fortsettelsesformasjonen ved 427 dkk indikerer det videre nedgang til 390 dkk.

At aksjen har høyere omsetningsvolum på dager med kursoppgang enn på dager med kursnedgang indikerer at kjøperne er mer aggressive enn selgerne. RSI ligger i en stigende trend og understøtter trendbildet i kursen.

#energi #aksjer

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring