Our Recent Posts

Archive

Tags

Telenor med tall onsdag

Telenor ASA (TEL:xosl) la frem tall for 4. kvartal 2018 før børsstart onsdag 30. januar.

Telenor ASA (TEL:xosl) fikk et nettoresultat på 1.544 millioner kroner i 4. kvartal 2018, mot 2.906 millioner kroner i fjor. Konsensusestimatet fra Infront var 1523 mnok.

Selskapet hadde inntekter på 28.143 millioner kroner, mot 28.678 millioner kroner i 4. kvartal 2017 og forventet 28.468 mnok.

Driftsresultatet var 1.479 mnok mot 1.478 mnok samme periode året før-

Det foreslås et utbytte på 8,40 kroner.

Rapport og presentasjon finner du her

Kursen har beveget seg mellom støtte ved 163 kroner og motstand ved 174 kroner., og ligger i en lang stigende hovedtrend med gulv rett over 152 kroner, og har brutt en mellomlang fallende sekundærtrend med tak rett over 163 (sekundærtrenden er markert i stiplede linjer).

Skulle vi se et brudd under 163 er neste støttenivå på 157 kroner. På oppsiden har kursen motstand ved 174 kroner. Et brudd opp gjennom dette nivået vil være et kjøpssignal. Reagerer kursen derimot ned er det fair å se an om det kommer en test av gulvet i den lange stigende hovedtrenden.

Volum

Omsetningsvolumet er høyere på dager med kursnedgang enn på dager med kursoppgang, og signaliserer dermed at selgerne er mer aggressive enn kjøperne.

På dager med resultatfremleggelse ser vi ofte relativt store bevegelser. Skulle vi onsdag se at Telenor stiger kraftig på høyt volum er dette et klassisk styrketegn, og motsatt om aksjekursen faller på høyt volum.

Glidende snitt

Dagen før kvartalstallene offentliggjøres ligger 50 dagers glidende snitt (SMA) ved 166,57 kroner. 100 dagers glidende snitt er ved 162,09 kroner, og 200 dagers glidende snitt ligger ved 164,65 kroner. Dersom opptrenden var solid og pent intakt ville vi gjerne ha sett at det lengste snittet var nederst, mens det korteste var øverst. At snittene ikke ligger i en slik "bullish" stabel svekker styrken i opptrenden. Glidende snitt gir imidlertid sene signaler, og i likhet med MACD som er en variant av denne indikatoren gir ikke glidende snitt særlig gode signaler i markeder som beveger seg sidelengs.

RSI

RSI ligger i en lang fallende trend. Dette er et svakhetstegn som også kan være et mulig varsel om kommende trendbrudd.

Dagen før tallene er RSI på 45,49 poeng, altså verken overkjøpt (over 70) eller oversolgt (under 30).

#oslobørs #norskeaksjer #aksjer #kvartalstall

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring