Our Recent Posts

Archive

Tags

Viktig nivå for oljeprisen

En potensiell bunnformasjon er under utvikling i timeschartet for brentoljen.

Brentoljen har reagert opp fra gulvet i en lang stigende trend. Gjennom januar har kursen svingt mellom 58 og 62,40 usd, og fra medio november har det utviklet seg en potensiell omvendt hode skuldre-formasjon (IHS) i timeschartet.

Dersom vi ser et etablert brudd opp gjennom 62,40-62,50 usd utløses denne formasjonen, og vi har en indikert oppside til 72 usd. Det ligger lite motstand mellom 62,40 og 71 usd.

På nedsiden ligger deg støtte ved 58,60 usd. Dersom prisen faller helt ned mot trendgulvet ved 55 usd nøytraliseres IHS-formasjonen.

Kort før stengetid på Oslo Børs onsdag omsettes brentoljen for 61,84 USD, opp 0,96 prosent intradag.

#olje

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring