Our Recent Posts

Archive

Tags

Gullprisen bryter opp - nær avgjørende nivå

Gull har hatt en solid prisutvikling gjennom de siste par månedene, og ligger an til å teste en mangeårig lang trend.

Gullprisen har beveget seg i en fin stigende trend de seneste månedene. Torsdag prøver prisen å bryte opp gjennom trendtaket i denne tre måneder lange trenden, ved 1315 usd. Om vi ser et etablert brudd på trendtaket indikerer det i en hurtigere stigningstakt.

Prisen har også brutt opp gjennom tidligere motstand ved 1310 usd, like . Dette nivået fungerer nå som støtte.

RSI ligger i en stigende trend som bekrefter det sterke kursbildet. Indikatoren har imidlertid beveget seg inn i overkjøpt territorium, og det kan indikere at det er en fare for en reaksjon ned.

I det lange bildet ser vi at prisen også nærmer seg taket i den mangeårige, svakt fallende hovedtrenden som ble innledet i 2013. Taket i denne trenden går like over et tungt etablert motstandsnivå ved 1360, og det er ikke usannsynlig at vi nå får se en test av trendtaket med en påfølgende reaksjon ned. Skulle kursen derimot få et etablert brudd over 1360-nivået vil det være et svært kraftig kjøpssignal.

#gull

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring