Our Recent Posts

Archive

Tags

Kraftig kjøpssignal i seismikk

TGS-Nopec bryter opp fra en omvendt-hode-skuldre-formasjon (IHS).

En IHS er en klassisk bunnformasjon, og bruddet opp er et sterkt kjøpssignal med indikert målkurs på 300 kroner. Nakkelinjen i denne formasjonen ligger rett over støtte ved 250 kroner.

Kursen har også støtte ved 252, 238 og 200 kroner. Første tunge motstandsnivå ligger ved 345 kroner.

Aksjen har nylig foretatt en røff test av trendgulvet i den lange stigende trenden som går tilbake til 2015. Dette trendgulvet ligger nå rett under 230 kroner, mens trendtaket ligger tett oppunder 400 kroner.

I likhet med en rekke andre aksjer og oljeprisen har også TGS fått juling gjennom høsten. Aksjen lå da i en kortsiktig fallende sekundærtrend som nå er brutt.

Vi ser også at kjøperne er mer aggressive enn selgerne ved at omsetningsvolumet er høyere på dager med oppgang enn på dager med nedgang.

Vær oppmerksom på at selskapet legger frem kvartalstall torsdag.

#norskeaksjer #oljeservice #energi

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring