Rallykandidat med kurstrigger

6 Feb 2019

SpareBank 1 SMN ligger an til å bryte opp fra en fortsettelsesformasjon. 

 

SpareBank 1 SMN (MING:xosl) legger frem kvartalstall onsdag. Tallene vil bli tilgjengelig på selskapets nettside kl 15.00. 

 

Et par timer før tallslipp er kursen opp 0,8 prosent til 88,50 kroner. 

 

SpareBank 1 SMN-kursen beveger seg i en fortsettelsesformasjon med tak rett over motstandsnivået ved 87.70 kroner. I skrivende stund gjør kursen forsøk på å bryte opp gjennom dette motstandsnivået og taket i fortsettelsesformasjonen. Vi vil imidlertid gjerne se sluttkurser over de aktuelle nivåene for å konkludere med at kursen har gjort et etablert brudd opp, og helst bør bruddet komme på høyt volum. Skulle dette skje er indikert målkurs fra formasjonen 92 kroner.

 

Aksjekursen har også nylig testet gulvet i den stigende trenden. Kursen har støtte ved trendgulvet som i skrivende stund ligger ved 83 kroner, samt ved 85.90 og 84-84.20 kroner.

 

Dersom kursen nå gjør et definitivt brudd opp, helst på solid volum, og etablerer seg over 87.70-88.00 kroner vil dette nivået også fungere som et støttenivå. Kursen har motstand ved 89.50, 90.60 og 92.00 kroner.

 

 

SpareBank 1 SMN publiserer foreløpig regnskap på nettsiden onsdag 6. februar kl 15.00, og holder felles presentasjon av foreløpig regnskap for 2018 sammen med SpareBank 1 Nord-Norge torsdag 7. februar kl. 17.00.

 

Logg inn på ChristianiaTrader og markedsrapporten vår for å finne flere aksjer, råvarer og fx-par som ligger an til å gi tekniske signaler. 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Please reload

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.