Our Recent Posts

Archive

Tags

Rallykandidat med kurstrigger

SpareBank 1 SMN ligger an til å bryte opp fra en fortsettelsesformasjon.

SpareBank 1 SMN (MING:xosl) legger frem kvartalstall onsdag. Tallene vil bli tilgjengelig på selskapets nettside kl 15.00.

Et par timer før tallslipp er kursen opp 0,8 prosent til 88,50 kroner.

SpareBank 1 SMN-kursen beveger seg i en fortsettelsesformasjon med tak rett over motstandsnivået ved 87.70 kroner. I skrivende stund gjør kursen forsøk på å bryte opp gjennom dette motstandsnivået og taket i fortsettelsesformasjonen. Vi vil imidlertid gjerne se sluttkurser over de aktuelle nivåene for å konkludere med at kursen har gjort et etablert brudd opp, og helst bør bruddet komme på høyt volum. Skulle dette skje er indikert målkurs fra formasjonen 92 kroner.

Aksjekursen har også nylig testet gulvet i den stigende trenden. Kursen har støtte ved trendgulvet som i skrivende stund ligger ved 83 kroner, samt ved 85.90 og 84-84.20 kroner.

Dersom kursen nå gjør et definitivt brudd opp, helst på solid volum, og etablerer seg over 87.70-88.00 kroner vil dette nivået også fungere som et støttenivå. Kursen har motstand ved 89.50, 90.60 og 92.00 kroner.

SpareBank 1 SMN publiserer foreløpig regnskap på nettsiden onsdag 6. februar kl 15.00, og holder felles presentasjon av foreløpig regnskap for 2018 sammen med SpareBank 1 Nord-Norge torsdag 7. februar kl. 17.00.

Logg inn på ChristianiaTrader og markedsrapporten vår for å finne flere aksjer, råvarer og fx-par som ligger an til å gi tekniske signaler.

#bankaksjer #kvartalstall #norskeaksjer #aksjer

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring