Gull tester støtte

7 Feb 2019

Torsdag morgen tester gullprisen støtte ved 1310. 

 

Gullprisen har beveget seg i en fin stigende trend de seneste månedene. Torsdag forrige uke forsøkte prisen å bryte opp gjennom trendtaket i den tre måneder lange trenden. 

 

 

Torsdag 7. februar har imidlertid prisen falt tilbake til 1310-nivået og tester støtte her. Dersom det skulle ryke er det noe støtte ved 1295 og 1285 før et litt tyngre støttenivå ved 1275 usd.

 

 

Trendgulvet i den kortsiktige stigende trenden ligger ved 1265.

 

I dagschartet ser vi også at MACD ligger an til å gjøre en bearish crossover av signallinjen. Dersom det skjer og kursen etablerer et brudd på 1310 er det ikke usannsynlig at gullprisen skal trekke ned mot gulvet i sekundærtrenden. 

 

Om vi tar på oss de langsiktige brillene og zoomer ut til flere års horisont ser vi en mye lenger hovedtrend for gullprisen som er svakt fallende. 

 

Taket i denne trenden går ved 1360 som også er et tungt etablert motstandsnivå. Ved en reaksjon opp fra 1310-nivået er det ikke usannsynlig at vi nå får se en test av trendtaket med en påfølgende reaksjon ned. Skulle kursen derimot få et etablert brudd over 1360-nivået vil det være et svært kraftig kjøpssignal. 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive