Gull tester støtte

7 Feb 2019

Torsdag morgen tester gullprisen støtte ved 1310. 

 

Gullprisen har beveget seg i en fin stigende trend de seneste månedene. Torsdag forrige uke forsøkte prisen å bryte opp gjennom trendtaket i den tre måneder lange trenden. 

 

 

Torsdag 7. februar har imidlertid prisen falt tilbake til 1310-nivået og tester støtte her. Dersom det skulle ryke er det noe støtte ved 1295 og 1285 før et litt tyngre støttenivå ved 1275 usd.

 

 

Trendgulvet i den kortsiktige stigende trenden ligger ved 1265.

 

I dagschartet ser vi også at MACD ligger an til å gjøre en bearish crossover av signallinjen. Dersom det skjer og kursen etablerer et brudd på 1310 er det ikke usannsynlig at gullprisen skal trekke ned mot gulvet i sekundærtrenden. 

 

Om vi tar på oss de langsiktige brillene og zoomer ut til flere års horisont ser vi en mye lenger hovedtrend for gullprisen som er svakt fallende. 

 

Taket i denne trenden går ved 1360 som også er et tungt etablert motstandsnivå. Ved en reaksjon opp fra 1310-nivået er det ikke usannsynlig at vi nå får se en test av trendtaket med en påfølgende reaksjon ned. Skulle kursen derimot få et etablert brudd over 1360-nivået vil det være et svært kraftig kjøpssignal. 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Please reload

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.