Our Recent Posts

Archive

Tags

Gull tester støtte

Torsdag morgen tester gullprisen støtte ved 1310.

Gullprisen har beveget seg i en fin stigende trend de seneste månedene. Torsdag forrige uke forsøkte prisen å bryte opp gjennom trendtaket i den tre måneder lange trenden.

Torsdag 7. februar har imidlertid prisen falt tilbake til 1310-nivået og tester støtte her. Dersom det skulle ryke er det noe støtte ved 1295 og 1285 før et litt tyngre støttenivå ved 1275 usd.

Trendgulvet i den kortsiktige stigende trenden ligger ved 1265.

I dagschartet ser vi også at MACD ligger an til å gjøre en bearish crossover av signallinjen. Dersom det skjer og kursen etablerer et brudd på 1310 er det ikke usannsynlig at gullprisen skal trekke ned mot gulvet i sekundærtrenden.

Om vi tar på oss de langsiktige brillene og zoomer ut til flere års horisont ser vi en mye lenger hovedtrend for gullprisen som er svakt fallende.

Taket i denne trenden går ved 1360 som også er et tungt etablert motstandsnivå. Ved en reaksjon opp fra 1310-nivået er det ikke usannsynlig at vi nå får se en test av trendtaket med en påfølgende reaksjon ned. Skulle kursen derimot få et etablert brudd over 1360-nivået vil det være et svært kraftig kjøpssignal.

#gull

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring