USDJPY klar til nytt sprang?

11 Feb 2019

USDJPY har beveget seg i en kileformasjon gjennom 2019. Brudd indikerer videre retning. 

 

 

USDJPY ligger i en kileformasjon med motstand ved 110.45 og støtte ved 109.10. Brudd ned har en indikert målkurs på 106,3, brudd opp har indikert målkurs 113.25. 

 

 

Kursen har lenge ligget og brynet seg på motstanden rundt 110-nivået. Neste motstandsnivåer ligger ved 111 og 111.70. Kursen har støtte ved 108.70, 107.80 og 107.40. 

 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Please reload

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.