Our Recent Posts

Archive

Tags

OBX ved tak i tradingrange

OBX-indeksen har beveget seg i en sidelengs fortsettelsesformasjon siden tidlig i januar. Onsdag testes taket.

OBX-indeksen (NOR25.I) har vært oppe i 790,78 poeng intradag onsdag. Indeks tester motstanden/taket i en sidelengs fortsettelsesformasjon (rektangel) som kursen har beveget seg i siden starten av året.

Brudd opp eller ned fra dette rektangelet indikerer videre retning for indeks. Et etablert brudd opp gjennom taket ved 790 i denne fortsettelsesformasjonen, helst på høyt volum, indikerer målkurs 818.

Skulle vi derimot se et brudd ned gjennom 762 indikerer formasjonen en målkurs på 734 poeng.

For langsiktige investorer er det motstand ved 793, 803 og 817 poeng, mens 750 og 728 er tekniske støttenivåer.

I det mer kortsiktige bildet ligger det støtte ved 780 og 770 poeng

#indekser #norskeaksjer #oslobørs

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring