Our Recent Posts

Archive

Tags

Lakseaksje med kjøpssignal

Grieg Seafood (GSF:xosl) bryter opp fra en omvendt hode-skuldre-formasjon.

Dersom Grieg Seafood slutter over 115 kroner idag har vi et etablert brudd opp fra en omvendt hode skuldre-formasjon. Slike formasjoner er klassiske bunnformasjoner, og kjøpssignalet indikerer en videre oppside til 128 kroner.

Ved brudd opp har kursen motstand først ved 127 kroner. Det ligger støtte i gulvet i den stigende trenden rett under 108,80 kroner og ved 100 kroner. Trendtaket ligger rett over 150 kroner, og trenden har en årlig stigningstakt på over 70 prosent.

Volumet er generelt høyere på dager med oppgang enn på dager med nedgang. Dette vitner om at kjøperne er mer aggressive enn selgerne,

Selskapet la frem kvartalsrapport 13. februar.

#lakseaksjer #norskeaksjer

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring