Ny stop-loss funksjon på ChristianiaTrader

15 Feb 2019

Kontoskjerming fungerer som en stopploss for hele kontoen. Med denne nye funksjonen har du mulighet til å angi en bestemt kroneverdi som stopploss.

 

 

 

Med kontoskjerming aktivert  lukkes alle åpne posisjoner og eventuelle ordrer trekkes hvis kontoverdien faller under verdien du har angitt.

 

Kontobeskyttelsen er tilgjengelig fra Konto-verktøylinjen nederst i skjermbildet på Christiania TraderGO, og fra panelt «Kontooversikt» i Christiania TraderPRO:

 

 

Hvis du har flere handelskontoer, er kontoskjerming tilgjengelig for hele kontogruppen samlet,  og ikke på hver enkelt individuelle konto.

 

Dersom kontoverdien faller under det nivået du har angitt utløses kontoskjermingen og alle posisjoner unntatt obligasjoner og verdipapirfond vil automatisk lukkes.

 

Merk at denne nye funksjonen kun er tilgjengelig for kontoer med lavere verdi en en million amerikanske dollar.

 

 

Om du ønsker å benytte kontoskjermingen må du godta en disclaimer før du kan aktivere kontoskjemingen. Bla helt ned slik at «Accept»-knappen blir blå (se bildet over).

 

Dersom du ikke allerede har ChristianiaTrader kan du prøve en uforpliktende demoversjon her

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Please reload

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.