Our Recent Posts

Archive

Tags

Ny stop-loss funksjon på ChristianiaTrader

Kontoskjerming fungerer som en stopploss for hele kontoen. Med denne nye funksjonen har du mulighet til å angi en bestemt kroneverdi som stopploss.

Med kontoskjerming aktivert lukkes alle åpne posisjoner og eventuelle ordrer trekkes hvis kontoverdien faller under verdien du har angitt.

Kontobeskyttelsen er tilgjengelig fra Konto-verktøylinjen nederst i skjermbildet på Christiania TraderGO, og fra panelt «Kontooversikt» i Christiania TraderPRO:

Hvis du har flere handelskontoer, er kontoskjerming tilgjengelig for hele kontogruppen samlet, og ikke på hver enkelt individuelle konto.

Dersom kontoverdien faller under det nivået du har angitt utløses kontoskjermingen og alle posisjoner unntatt obligasjoner og verdipapirfond vil automatisk lukkes.

Merk at denne nye funksjonen kun er tilgjengelig for kontoer med lavere verdi en en million amerikanske dollar.

Om du ønsker å benytte kontoskjermingen må du godta en disclaimer før du kan aktivere kontoskjemingen. Bla helt ned slik at «Accept»-knappen blir blå (se bildet over).

Dersom du ikke allerede har ChristianiaTrader kan du prøve en uforpliktende demoversjon her.

#ChristianiaTrader #Produkter

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring