Kjøpssignal i sukker

21 Feb 2019

Sukkerprisen bryter opp fra en omvendt hode-skuldre-formasjon. 

 Sukker nr. 11 (SBc1) gir kjøpssignal med brudd opp fra en omvendt hode-skuldre-formasjon. Et etablert brudd har en indikert målkurs på 15 usd. 

 

Nakkelinjen går ved 13.35 usd, rett over teknisk støtte ved 13,17 usd.  Prisen har også støtte ved 12,93, ved 12,52 og ved gulvet i en stigende trendkanal ved 12,60 usd. På oppsiden ligger det lite motstand før 13,90 usd og rett over 15 usd. Trendtaket vår ved 17 usd. 

 

Vi ser også at MACD ved inngangen til denne uken gjorde en bullish crossover av signallinjen. Dette er et lite kjøpssignal. 

 

April-kontrakten, SBH9, har utløp 28. februar, mens mai-kontrakten SBK9 har utløp 30. april. 

 

Sugar no. 11 er tilgjengelig i Christiania Trader som CFD, notert opsjon, future spread og future. 

 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Please reload

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.