Our Recent Posts

Archive

Tags

Kjøpssignal i sukker

Sukkerprisen bryter opp fra en omvendt hode-skuldre-formasjon.

Sukker nr. 11 (SBc1) gir kjøpssignal med brudd opp fra en omvendt hode-skuldre-formasjon. Et etablert brudd har en indikert målkurs på 15 usd.

Nakkelinjen går ved 13.35 usd, rett over teknisk støtte ved 13,17 usd. Prisen har også støtte ved 12,93, ved 12,52 og ved gulvet i en stigende trendkanal ved 12,60 usd. På oppsiden ligger det lite motstand før 13,90 usd og rett over 15 usd. Trendtaket vår ved 17 usd.

Vi ser også at MACD ved inngangen til denne uken gjorde en bullish crossover av signallinjen. Dette er et lite kjøpssignal.

April-kontrakten, SBH9, har utløp 28. februar, mens mai-kontrakten SBK9 har utløp 30. april.

Sugar no. 11 er tilgjengelig i Christiania Trader som CFD, notert opsjon, future spread og future.

#råvarer

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring