Åpningstider i påsken

12 Apr 2019

Mandag og tirsdag i påskeuken har Oslo Børs vanlige åpningstider. 

 

Onsdag 17. april er det halv dag på Oslo Børs. Det betyr at førbørsperioden som vanlig er fra kl. 08:15 til kl. 09:00. Det er regulær handel fra kl. 09:00 til kl. 13:00, og  sluttauksjon kl. 13:00  til kl, 13:05. Etterbørsperioden går fra 13:05 til 13:55. Handel i ETFer, ETNer og warrants stenger kl. 13.00 uten sluttauksjon.

 

Torsdag 18. april og fredag 19. april, samt mandag 22. april holder Oslo Børs stengt. 

 

Christiania Securities følger åpningstidene til Oslo Børs. 

 

Åpningstidene på internasjonale markedsplasser varierer. De fleste europeiske børser holder åpent skjærtorsdag, mens langfredag og 2. påskedag er stengt. 

 

Amerikanske markeder holder stengt langfredag. 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Please reload

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.