Our Recent Posts

Archive

Tags

Åpningstider i påsken

Mandag og tirsdag i påskeuken har Oslo Børs vanlige åpningstider.

Onsdag 17. april er det halv dag på Oslo Børs. Det betyr at førbørsperioden som vanlig er fra kl. 08:15 til kl. 09:00. Det er regulær handel fra kl. 09:00 til kl. 13:00, og sluttauksjon kl. 13:00 til kl, 13:05. Etterbørsperioden går fra 13:05 til 13:55. Handel i ETFer, ETNer og warrants stenger kl. 13.00 uten sluttauksjon.

Torsdag 18. april og fredag 19. april, samt mandag 22. april holder Oslo Børs stengt.

Christiania Securities følger åpningstidene til Oslo Børs.

Åpningstidene på internasjonale markedsplasser varierer. De fleste europeiske børser holder åpent skjærtorsdag, mens langfredag og 2. påskedag er stengt.

Amerikanske markeder holder stengt langfredag.

#oslobørs

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring