Our Recent Posts

Archive

Tags

Her finner du tallene du trenger til skatterapporteringen


Frist for å levere skattemeldingen er 30. april for privatpersoner, og noe senere for næringsdrivende. Denne trinn-for-trinn-guidene viser deg hvordan du enkelt finner tallene du trenger.

Dersom du benytter netthandelsløsningen Christiania Trader logger du på TraderGO, velger "Konto" og deretter "Historiske Rapporter".

Du kan også hente ut rapporter fra www.onlinewebconnect.com: Her vil du bli bedt om å logge inn med ditt brukernavn og passord (det samme som ved konto-login).

Når du er logget inn, finner du rapportene her:

Dette er de ulike rapportene:

Account Statement – viser alle transaksjoner på kontoen Trades Executed – inneholder opplysninger om alle gjennomførte handler. Financial Statement – oversikt over handelsaktivitet, renter, kommisjon, utbytte og opplysninger om eventuelle åpne posisjoner

#ChristianiaTrader #skatt

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring