Our Recent Posts

Archive

Tags

Apple-tall onsdag: Venter inntekter over 100 milliarder dollar

Apple legger frem kvartalstall 28. januar. Rapporten offentliggjøres etter børsslutt torsdag.Det er ventet at Apple vil rapportere en inntjening på $1,41 dollar per aksje i kvartalet, av inntekter på $103,28 milliarder.


Dersom inntektsestimatet slår til vil det være første gang i historien at selskapet tjener mer enn 100 milliarder dollar.
Apple lanserte iPhone 12 sent i fjor. Selskapet hadde en forsinket og trinnvis lansering av iPhone 12 som er tilgjengelig i fire ulike modeller. iPhone står for brorparten av selskapets inntekter


Ved utgangen av 2020 kostet Apple-aksjen $ 132,69, etter en oppgang på 82% i løpet av året. Da markedene stengte tirsdag hadde kursen steget 9,12 prosent hittil i 2021, til $144,68.


Verdien på selskapet passerte $ 2.000 milliarder i august 2020, og hvis selskapet fortsetter å utføre i dette tempoet, er en markedsverdi på $ 3.000 milliarder dollar mulig i løpet av de neste 12 månedene.


Apple er teknisk positiv både på kort og langt sikt. Nærmeste støttenivå ligger ved $134 og $127. Ettersom kursen ligger ved ATH er det ikke etablert tekniske motstandsnivåer på oppsiden.
I den lange hovedtrenden går trendgulv ved $112,60, mens trendtak går ved $186,10. Fra november 2020 har kursen dannet en kortsiktig trend innen den lengre stigende trenden, med gulv ved $129,50 og tak $144,90.


Kursen har et positivt momentum, og at omsetning er høyere på dager med oppgang enn på dager med nedgang er et styrketegn.


Aksjen er blant de mest populære CFD-aksjene i ChristianiaTrader, og kan handles som aksje, CFD og opsjon.CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring