Our Recent Posts

Archive

Tags

Dette skjer i dag - finanskalenderen mandag 8. februar

Det er en rolig dag i vente på makrofronten


Blant selskapene på Oslo Børs ventes tall fra Sparebank 1 Østfold Akershus.


I utlandet har japanske SoftBank Group meldt om et nettoresultat på 11,1 milliarder dollar i selskapets 3. kvartal. Tidlig mandag morgen er aksjen opp 4,45 prosent på Tokyo-børsen.


På makrokalenderen er det relativt stille. Den tyske industriproduksjonsindeksen ventes kl. 08:00, og det er auksjon i obligasjoner med 3 og 6 måneders løpetid i USA.


Utover uken ventes BNP-tall og KPI-tall som høydepunktene på makrofronten denne uken.


Brentoljen (CLH1) fortsetter å styrke seg, og er opp 0,88 prosent intradag til 57,35 dollar fatet.


Asiatiske markeder steg natt til mandag. Nikkei er opp 2,12 prosent, Shanghai CSI 300 er opp 1,41 prosent og australske ASX200 er opp 0,59 prosent. Asia Pacific-indeksen klatrer 0,84 prosent.

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring