Our Recent Posts

Archive

Tags

Dette skjer i dag - finanskalenderen tirsdag 16. februar

Allerede før børsstart tirsdag har et makrotall overrasket positivt.

Frankrike meldte tidlig tirsdag morgen om en arbeidsledighetsrate på åtte prosent. Her var det ventet en oppgang fra 9,1 til 9,3 prosent.


Senere denne tirsdagen får vi blant annet også BNP-tall fra EU og Zew-indikatoren for det økonomiske sentimentet i Tyskland. .Mens amerikanske markeder var stengt pgs President's Day mandag, har vi har med oss et positivt markedssentiment fra nattens Asia- handel. Brentoljen er opp 0,25 prosent intradag til 63,42 dollar fatet. Rundt stengetid på Oslo Børs mandag var oljeprisen 63,35 dollar.


Blant de norske selskapene som legger frem kvartalstall finner vi Norway Royal Salmon, Aker BioMarine, Hexagon Purus, Ice Group, Magseis Fairfield, Self Storage Group, Carasent, Link Mobility, Nordic Mining, Wilh. Wilhelmsen Holding (etter børs), Agder Energi, Avinor, Crayon Group Holding, Eidsiva Energi, Lillestrøm Sparebank, Magnora og Tysnes Sparebank.


Ute i verden legger BHP og Fingerprint Cards frem kvartalstall.

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring