Our Recent Posts

Archive

Tags

Finanskalender: Dette skjer i dag 2. februar

Tirsdag får vi blant annet BNP-tall for eurosonen.
Sentralbanken i Australia kom med rentebeskjed natt til tirsdag. Renten ble som ventet holdt uendret på 0,1%.


Tirsdag får vi også inflasjonstall fra Frankrike. Inflasjonen i fransk økonomi ventes å øke til en årstakt på 0,4%. Etter en økning på 0,2% fra november til desember ventes et fall på 0,1% fra desember til januar- Tallene offentliggjøres kl. 07:45


BNP-veksten i Eurosonen ventes å falle 1,2% fra 3. til 4. kvartal, etter en kvartalsvis økning på 12,5% i 3. kvartal. Sammenlignet med samme kvartal året før ventes fallet i BNP å være 5,4% i 4. kvartal 2020. Årstakten på BNP-veksten var -4,3% i 3. kvartal. Eurostat offentliggjør tallene kl. 10:00.


IDB/TIPP-indeksen for optimisme i den amerikanske økonomien ble målt til 50,1 poeng i januar. I februar ventes indeksen inn på 55 poeng. Skillet mellom pessimisme og optimisme går ved 50 poeng


Selskaper som legger frem tall: Alibaba, Alphabet, Amazon, BP, ConocoPhillips, Pfizer, Telenor.


Du får daglig oppdatert Finanskalender på våre Facebook-sider.
CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring