Our Recent Posts

Archive

Tags

Kraftig hopp i oljeprisen mandag

Oljeprisen klatrer over 70 dollar fatet mandag, etter at Houthiene i Jemen angrep saudi-arabiske oljefasiliteter søndag.
Angrepet på eksportterminalen Ras Tanura ble gjennomført med droner og missiler. Eksportterminalen har en kapasitet på nesten 7% av den globale etterspørselen.


Oljeprisene som allerede hadde steget på OPECs beslutning om å holde forsyningene uendret forrige uke har fortsatt opp mandag. Brentoljen er opp 1,76% til $70,58 dollar fatet, mens den amerikanske lettoljen stiger 1,74% til $67,24

Prisen på brentolje ligger i en lang stigende trend tilbake til måndesskiftet oktober/november 2020. Gulvet i denne trenden går ved $62,24 mens taket går ved $72,20.


Kursen har støtte ved $67,30 og $63,30. Det er ingen tunge motstandsnivåer på oppsiden før ved $75.

Brentoljen sluttet på $67,12 før helga. Handelen åpnet igjen på $70,42, og det har dannet seg et gap opp i chartet, opp gjennom motstandsnivået ved $67,30. Dette er et kjøpssignal.


Under ser du hovedpunktene på finanskalenderen mandag 8. mars:CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring