Our Recent Posts

Archive

Tags

Kronen svakere mot USD og Euro på fallende oljepris

Norske kroner faller tilbake mot amerikanske dollar og euro i morgentimene mandag. Oljeprisen beveger seg mot trendgulv.
En liten time uti børsdagen mandag koster en amerikansk dollar rundt 8,60 kroner, og har dermed styrket seg rundt 0,45 prosent mot kronen. Euroen koster 10,388 kroner, og er opp 0,4 prosent mot kronen.USDNOK bryter opp fra en cirkatre måneder lang fallende trend etter å ha testet tung støtte i området 8,42-8,45. MACD indikerer kjøp og et sterkt positivt momentum. Det er ennå for tidlig å identifisere noen ny trend i 1-times chartet. Kursen har støtte ved ca 8,53-8,54 ved 8,45 og ved 8,40-8,41. I 1D-chartet indikerer Heikin-Ashi kjøpspress.


EURNOK bryter opp fra en hurtigfallende trend i en fallende trendkanal. Brudd på motstand ved 10,4083 er et kjøpssignal. MACD indikerer kjøp og et sterkt positivt momentum. Kursen har motstand ved 10,4083 og 10,4970. Det er ennå for tidlig å identifisere noen ny trend i 1-times chartet. Kursen har støtte ved 10,38 og 10,2760. I 1D-chartet indikerer Heikin-Ashi et gryende kjøpspress.
I spotmarkedet faller brentoljen 2,87 prosent mandag morgen, til 57,78 usd. Gulvet i en stigende trend tilbake fra november 2020 går ved 54,10 USD. Det er lite kursstøtte før 50,83-51,74 USD. MACD ligger an til å gi et kjøpssignal i 1H-chartet.

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring