Our Recent Posts

Archive

Tags

Torsdagens to rentebeslutninger

Denne torsdagen byr på to rentebeslutninger.

Verken Norges Bank eller Den europeiske sentralbanken ventes å komme med noen endringer på renten når de offentliggjør beslutningene sine.


Mens Norges Bank slipper "rentedommen" klokken 10:00, offentliggjøres rentebeslutningen til Den europeiske sentralbanken kl. 13:45


Over dammen slipper amerikankerne oppdaterte tall på byggetillatelser samt nye søkere til arbeidsledighetstrygd, og kort før børsslutt i Oslo kommer flash-estimatet for forbrukertilliten i EU.


Blant selskaper som legger frem kvartalsresultater finner vi: Baker Hughes, Investor AB, Sandvig AB, Avanza Bank AB, United Airlines og Intel.CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring