Hvor lang tid tar det å få ut penger?

Uttak utført via handelsplattformen vil bli behandlet neste virkedag (T + 1) hvis du har sendt inn forespørsel om uttak før kl. 14:00 CET, etter kl. 14:00 er det T + 2.

Hvor lang tid det tar før pengene står på din konto kan av flere grunner variere:

  • Feil i angitte betalingsdetaljer (for eksempel uoverensstemmelse mellom IBAN og kontonummer)

  • Uttak av hele beholdningen kan kreve oppgjør av åpne posisjoner

  • Uoppgjorte transaksjoner

  • Mottakerbankens behandlingstid

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring